Çocuğunuzun İngilizce Öğrenmesine Yardımcı Olacak 10 Youtube Kanalı

Çocuğunuzun eğlenerek İngilizce öğrenmesini mi istiyorsunuz? İşte İngilizce öğrenmelerine yardımcı olmak için bu harika ve eğlence dolu YouTube kanallarından bazılarına neden göz atmıyorsunuz?

1. British Council | Learn English Kids

Learn English Kids, British Council'ın dünya çapında İngilizce'yi ikinci veya yabancı dil olarak öğrenen çocuklara yönelik youtube kanalıdır.

Learn English Kids Youtube Kanalı

2. Sesame Street

Sesame Street, yani Susam Sokağı'nda canavarlardan, kuşlardan, mızraklardan ve insanlardan oluşan renkli bir topluluk sizi bekliyor. En sevdiğiniz tüylü arkadaşlarınızla vakit geçirin ve her hafta yeni eklenen videolar ile eğlenerek öğrenin.

Sesame Street Youtube Kanalı

3. Wow English TV | STEVE AND MAGGIE

Wow English TV | STEVE AND MAGGIE, Çok sevilen karakterler 'Steve ve Maggie'nin başrol oynadığı, küçük çocuklar ve okul öncesi çocuklar için Cadılar Bayramı video hikayeleri ve şarkıları bulunan bir youtube kanalı. Heyecanlı ve etkileşimli kliplerinde, neşeli Steve ve arsız arkadaşı Maggie Magpie, küçük çocukları ürkütücü ama büyülü Cadılar Bayramı festivaliyle komik, neşeli ve akılda kalıcı bir şekilde tanıştırıyor.

Wow English TV | STEVE AND MAGGIE Youtube Kanalı

4. Super Simple Songs - Kids Songs

Super Simple Songs - Kids Songs; çocuk şarkıları, tekerlemeler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir youtube kanalı. Süper Basit Şarkılar ile şarkı ve hareket yoluyla öğrenin ve keşfedin. Ayağa kalkmak, hareket etmek ve birlikte şarkı söylemek için YouTube'daki en popüler çocuk şarkılarından bazılarını burada bulabilirsiniz. Kafiyeli müzikal bir maceraya hazır olun!

Super Simple Songs - Kids Songs Youtube Kanalı

5. British Council | Learn English Teens

British Council | Learn English Teens, British Council'ın 13 ila 17 yaşındaki İngilizce öğrenenlere yönelik youtube kanalı. İngilizcenizi geliştirmenize ve pratik yapmanıza yardımcı olacak videolar, okuma metinleri, dinlemeler ve çalışma sayfaları gibi ücretsiz videoları bulacaksınız.

British Council | Learn English Teens Youtube Kanalı

6. TED-Ed

TED-Ed'in hergün genişleyen animasyon kitaplığında, birçoğu yetenekli eğitimciler ve TED-Ed animatörleri tarafından hazırlanan, özenle seçilmiş İngilizce eğitim videoları bulacaksınız.

TED-Ed Youtube Kanalı

7. British Council | Learning Time with Timmy

British Council | Learning Time with Timmy, İngilizce öğretiminde dünya uzmanları olan Aardman ve British Council tarafından geliştirilen bu eğlenceli öğrenme serisinde Timmy ve arkadaşlarıyla yeni kelimeler keşfedin ve etkinliklere katılın.

British Council | Learning Time with Timmy Youtube Kanalı

8. Genevieve's Playhouse

Genevieve's Playhouse, oyuncaklara dayalı öğrenmeyi kullanarak küçük çocuklar için her türlü eğitici videolar bulabileceğiniz bir youtube kanalı. Genevieve, sayıları saymayı, temel kelimeleri ve hikaye anlatma becerilerini Paw Patrol ve Peppa Pig karakterleriyle oynarken öğreniyor. Genevieve's Playhouse, ebeveynlerin çocuklarına eğitim içeriği sağlamak için güvenebilecekleri güvenli ve çocuk dostu bir youtube kanalıdır.

Genevieve's Playhouse Youtube Kanalı

9. Dave and Ava Nursery Rhymes

Dave and Ava Nursery Rhymes, özellikle küçük çocuklar için geliştirilmiş bir çizgi dizidir. Her bölümde, köpek yavrusu gibi giyinmiş bir çocuk olan Dave ve kedi yavrusu gibi giyinmiş bir kız olan Ava ile arkadaşları; Koyun Matilda, Oscar the Kitten, Stella the Star, sevimli küçük fare Philip, Itsy the Spider, Felix MacDonald yer alıyor. Tekerlemeler küçüklere ABC'leri, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğretir! Küçükler bağımsız olarak odaklanmayı ve oynamayı öğrenirler.

Dave and Ava Nursery Rhymes Youtube Kanalı

10. Simple Crafts

Simple Crafts; minyatürler, gerçek mini el sanatları, 5 dakikalık el sanatları, 1 dakikalık el sanatları, oyuncak el sanatları, oyuncak ev ve minyatür el sanatları, kendin yap, bebek el sanatları (Monster High, Barbie, Winx, My Little Pony, American Girl), DIY eğitimleri ve çok daha fazlasını paylaşan bir youtube kanalı. Çoğu el işi, çocukları olan ebeveynler için kolay, hızlı, basit ve ucuzdur.

Simple Crafts Youtube Kanalı

11. Bonus 1: Cool School

Cool School, cesur süper kahramanların, komik hikaye anlatıcılarının, çılgın sanat ve zanaat öğretmenlerinin ve kötü adamların öğrenmek, gülmek, oynamak ve savaşmak (bazen) için bir araya geldiği eğlenceli bir youtube kanalı.

Cool School Youtube Kanalı

12. Bonus 2: Flocabulary

Flocabulary, öğrencilerin ilgisini çekmek ve müfredattaki başarıyı artırmak için eğitici hip-hop müziği kullanan tüm sınıflardaki çocuklar için uygun bir öğrenme youtube kanalıdır.

Flocabulary Youtube Kanalı